Beautique Naturelle

Schoonheidssalon, Pedicure

Nieuws & acties

Nieuw: Age Repair gezichtsbehandeling

De meest luxueuze manuele gezichtsbehandeling van Mary Cohr is een aanrader voor direct resultaat. Deze anti-age behandeling laat de huid stralen!

Akties

- Een gezichtsbehandeling van Mary Cohr naar keuze; Beauté Lifting, Beauté Aromatique of de Peel en Lift in combinatie met een manicurebehandeling €80,= (€ 15,= korting) Uw nagels zijn evt klaar om hierna in de gellak gezet te worden!

- Tijdens gezichtsbehandelingen -waar vermeld in de omschrijving- is altijd een kleine deelbehandeling (à 12,50) gratis. Standaard is dit epileren maar u mag ook wat anders kiezen.

Aanrader Peel & Lift (in het voorjaar en najaar)

We willen allemaal onze huid graag stralend houden. Om dit op een effectieve en snelle manier te behandelen is een peeling met fruitzuren het aangewezen middel.

Aanbevolen als intensieve kuur drie weken achter elkaar (een keer per week) en daarna maandelijks als onderhoudsbehandeling. Ideaal om in dit seizoen mee te starten!

Boek 3 behandelingen in één keer en krijg korting met de privilege kaart (€ 12,50 korting op de tweede én derde Peel & Lift gezichtsbehandeling). Niet in combinatie met andere acties.

Nieuwe klant?

Ontvang 10% korting op je eerste gezichtsbehandeling. (niet in combinatie met andere acties)

Vriendinnen Actie.

Ben je al klant en draag je een nieuwe klant aan dan krijg je beiden 10% korting op je eerstvolgende gezichtsbehandeling. (niet in combinatie met andere acties)